Ментори

Таня Ян

Таня Ян е влюбена в живота. Намерила е златната среда, семейния живот, семейния бизнес, работата си като коуч и дизайнер. Ментор е на жени от целия свят. Тя успява да се докосне до душите им, да ги вдъхнови да трансформират живота си! Вярва, че да си жена е привилегия и изкуство.

Йордана Димитрова

Йордана Димитрова е олицетворение на великолепната жена. Нейната академия е едно безценно бижу, корона, която една достойна жена би носила с чест и достойнство.

Д-р Енджи Касабие

Д-р Енджи Касабие – Вълшебницата, за която няма тайни в перфектният външен вид!
Тя ще ви разкрие формулата за вкусната и здравословна страна на живота!

Вдъхновяваща мисъл
„Не, на диетите“

Вероника Стефанова

Вероника Стефанова – Мис Свят 2017 – за нея красотата е религия. Топ модел със световен успех. Собственик на верига Beauty салони V&A Glomour

Красиана Димитрова

Красиана Димитрова обича да е пред публика и счита сценичната си треска за свой най-голям учител. Ролите и на национален шампион по плуване, оперна певица, драматична актриса, музикален режисьор за нея са многото лица на едно и също нещо – да преодолееш страховете си и да се заявиш като личност. Вярва, че качествата, които са нужни, за да излезем пред многохилядна публика са същите, които ни носят успех и в живота като цяло.

Ивета Миланова

Ивета Миланова – финансист по образование, собственик на бюти салон по призвание. Именно за него казва, че едно място трябва да има душа – създадеш ли го, отдай му се изцяло. Тя въплаваща в себе си любов към красотата, безброй нюанси и силна идентичност, всичко това примесено с полъх на лято, защото лятото за нея е любов.

Албена Коралиева

Албена Коралиева – Йога инструктор и wellness консултант. Майка на 2 прекрасни близначки. Грацилна и изящна чрез женски практики тя ще Ви потопи в женската Ви същност и огромния й потенциял.

:Милена Иванова

Романтичка по душа, мечтае всяка жена да изживее своята щастлива приказка и се омъжи за мъжа на мечтите си, защото заслужава любов – без да се старае и доказва, а с лекота. Просто защото е красиво цвете, което процъфтява под топлите и нежни лъчи на споделената любов. Нейната мисията е да помага на успешните в кариерата жени да бъдат успешни и в любовния живот – да привлекат най-подходящия за тях мъж и изградят хармонични и пълноценни любовни отношения, в които се чувстват обичани, обгрижвани, ценени и удовлетворени. Искрено вярва, че СВЕТЪТ Е ЗА ДВАМА. Ако това вярване ви вибрира, процъфтявайте заедно с нея и в страницата и: Процъфтяваща връзка с Милена

Джулиет Атанасова

Джулиет Атанасова – Моята мисия е да ви помогна да създадете живота на мечтите си. Не чакайте да ударите дъното, за да започнете да работите върху себе си. Започнете сега!

Петя Делчева

Петя Делчева – Клиничен психолог и холистичен козметолог. Грижи се за красотата на човека – вътрешната и външната. За едно още по-харизматично добруване, с любов към себе си и околните. Намира и отключва потенциала на хората и им помага да случват себе си със страст. Помага на всеки да блесне със своята идентична очарователност, да привлече и задържи, това, което си поиска. Специалист в окончателното лечение на акне и премахване на пигментация. Консултира как всеки, който иска младост и дълголетие да го има – с натурална грижа и колаборация между душата и физиката.

Анелия Стоилова

 Анелия Стоилова – Водена от стремежа да помага за развитието на бизнесите чрез дигитален маркетинг, тя създава платформата „Мисия Красива“ в подкрепа на салоните за красота и техните клиенти. В ерата на социалните мрежи е важно специалистите, на които разчитате, да споделят Вашите ценности и идеи за красота, развитие и самочувствие

Боряна Христова

Боряна Христова е популярен в България и западна Европа архитект и интериорен дизайнер. Завършила е в Германия. За работата си през последните години, тя е получила няколко престижни международни награди.В творчеството си тя съчетава уменията си получени в унивеситета по изкуствата в Берлин с познанието Фън Шуй, което е изучавала в Китай, за да създаде хармонични за своите обитатели пространства. Тя е водеща на курсове за женско здраве и щастие, стрес мениджмънт , изобилие и повишаване на продуктивността.

Анелия Ангелова

Моята мисия е да помагам на хората да бъдат здрави, като изготвят своя индивидуален план за здравето и красотата си както отвън така и отвътре, използвайки натурални и естествени продукти. Възможността да виждам как кожата се възобновява и възвръща младежкия си вид, ме вдъхновява да продължавам напред и да помогна на съвременната българска жена да открие своята сила, своя дух, своята увереност като една истинска Мадера.

Кошница

0

Нямате артикули в количката.